Eerste dagen in Mallorca!

Hallå!

Jawel, ik zit in Mallorca en begroet jullie met Zweedse woorden. Hoe dan? Nou ik heb hier dus allemaal (lees: 4) Scandinavische collega's. Dus ik ben de gelukkige want ik mag de gehele dag het knäckebröd gezang aan te horen. Want naast de Scandinavische collega's zijn hier ook ontzettend veel gezinnen uit Scandinavië! Enfin, enough about them. Ik zal jullie even kort op de hoogte brengen van hoe het hier tot nu toe aan toe gaat.

Zondagavond aangekomen in het hotel, de vlucht is goed gegaan. Moest 2 uur wachten op mijn studiegenoten die met een andere vlucht gingen, maar die vlogen voorbij door de zenuwen. Toen werden we opgehaald door een manager van Viva Hotels die tevens Belgisch spreekt. Eenmaal aangekomen in het hotel werd ik in een heerlijke normale gastenkamer gegooid met 2-persoonsbed.

De volgende ochtend mijn chief Baiba ontmoet en de manager van het hotel. Werd helaas niet zo goed geïntroduceerd. Ben maar naar de miniclub gegaan en daar zit ik nu nog steeds elke dag. De dagen zijn zwaar en lang, om 09.45 verzamelen en om 10.00 start de miniclub tot 13.00. Dan hebben we lunchpauze, om 14.45 moeten we weer verzamelen en om 15.00 start de miniclub weer tot 18.00. Dan avondeten, en om 19.45 verzamelen voor de minidisco. Na de minidisco houden we de kids bezig terwijl hun ouders naar de show kijken. Om 23.00 zijn we ein-de-lijk klaar en vlieg ik m'n bed in.

It is a hard knock life! Vooral voor een pfeifferkind, zit hier nu met rode wangetjes en volgens mij zelfs een beetje verhoging, maar heb gelukkig een avondje vrij! Dus zo hup m´n bed in. ´´Bidden´´ jullie voor me dat ik me gauw beter ga voelen? Ik hou het voor gezien, zal nog even wat foto's posten van mijn kamer die in mijn ogen aardig luxe is!

Adios amigos!

P.s. het is hier al een paar dagen zooo koud! :(

Bianca

Jeeeeej een eerste blog van je! Je kamer ziet er echt top uit op je foto´s, daar bof je als stiaigere echt mee, haha! Ik hoop dat het weer snel een beetje warmer wordt, je mist hier trouwens helemaal niets in Nederland.. het regent hier al de hele dag en het lijkt wel herfst! Uiteraard zal ik voor je bidden dat je je snel beter gaat voelen, maar onthoud goed: je kant het schattie!

besos x

Henk

Hej Sara,

Leuke kamer zeg........enne die troep........je voelt je al helemaal thuis hahaha. Volgens mij ben je een enorme bofkont met zo'n kamertje. Enne die koelkast kun je qua temperatuur lager of hoger zetten zit een knop in. Je bent ook echt een huishoudelijk typetje. :-) :-) Leuke site doeeeeeeeeeeeeeeeeeeei

Saartje

heej meis!

wat leuk om te lezen zeg:D
ik heb ook een blog trouwens stuur wel ff een mailtje..

ahhaha nou de scandinavische mensen is wel echt super grapppig weer:P lang leven het knackerbrod
geniet er van!
en uiteraard bid ik voor je herstel hihi AMEN

ayoo besos

Marian Valenti

Jeetje Saar, snap niet waar je vader het over heeft. Troep?? Waar?? Ht is hartstikke netjes voor jou doen!!. Leuk hoor. En wat doe je allemaal bij de kinderclub?? Als je nog knutseltips nodig hebt, dan zeg je maar tegen je baas dat hij me over moet laten komen, en dan komt het goed hoor. Adios moetsjatsjos!!

Charlie

Yeeeh daar is d'r blog hoor. Je kamer ziet er nog best goed uit? Je dagen klinken inderdaad behoorlijk zwaar, en dat 6 dagen achter elkaar, toch? Behoorlijk goed uitrusten op je vrije dagen!! Misschien gaat het drukke programma ook wel gewoon werken.. Ik denk aan je saar, hopen dat je snel alles oppakt en je beter voelt ;-) Prata med dig snart (dat is zweeds voor ik spreek je snel whahaha)xxxx

Liliane Nieuwenhuis

Hola signorita Saar! Wat heb jij 'n mooie kamer gekregen, bofkont. Je moet wel heeeeeel erg lange dagen maken, dat zal idd wel zwaar voor je zijn. Hoop en "bid"voor je dat je je snel beter gaat voelen. Geniet van het knackebrod en het mooie Mallorcaanse weer wat binnenkort toch echt wel zal komen! Besos

Sara

Haha jongens, ik ben het eens met Mar. Mijn kamer is echt wel opgeruimd op deze foto´s! Dat had ik voor het maken ervan namelijk gedaan! Jullie willen niet weten wat voor een bende het normaal is.. Wat dat betreft voel ik me inderdaad al aardig thuis! :)

En vaders, duh, natuurlijk weet ik dat er zo'n knopje is waarmee je hem kunt verstellen, maar die doet het niet meer! Nou ik zal jullie gauw weer op de hoogte brengen met een nieuw verhaal! Leuk dat jullie allemaal reageerder, geeft me weer moed haha! Adios!

Ha Sara, leuk om te kunnen lezen waar je bent en wat je doet. Maak je vooral niet te druk en neem je rust (echt woorden van een ouwe tante). Sara heel veel plezier en tot de volgende keer. T. Els